Historie

Hvem er vi

Kirk Plast A/S er en moderne produktionsvirksomhed, som er specialiseret i værktøjsfremstilling og støbning af plastemner, efter vore kunders design og ideer.
Med 15 års erfaring i konstruktion af plastemner, værktøjer og støbning, sikrer vi dig den bedste rådgivning ved udvikling og produktion af dine plastemner.

Vort produktionsudstyr omfatter moderne computerstyrede bearbejdningcentre, og sprøjtestøbemaskiner som kan støbe såvel små som store emner.
Vi er en mindre virksomhed med 11 ansatte hvor der hver dag arbejdes på at skabe resultater for vores kunder, leverandører og vor egen virksomhed. I dag arbejder vi ud fra følgende:

  1. Det er vores mission at gøre tingene lettere for vore kunder.

Kirk Plast blev etableret i 1997, da virksomhedens ejer udviklede et holdesystem til el- og luftværktøj - et system som gjorde arbejdet og hverdagen lettere for håndværkeren og montøren. Holdeværktøjet blev solgt under varenavnet Quick Tool.

Der var de følgende år stor stigning i såvel ordrer som omsætning, og det medførte at Jesper Kirk Krog måtte sige farvel til sit mangeårige job som afdelingsleder ved høreapparatfabrikken Oticon. De følgende år blev der købt nye støbemaskiner og bearbejdningscentre for at følge med i den teknologiske udvikling. Kirk Plast flyttede i 2005 til nye og større lokaler, hvor virksomheden i dag har til huse.

På baggrund af den know-how der gennem årene er tilført organisationen, har vi beskrevet følgende vision:

  1. Være kendt som en motiverende og troværdig samarbejdspartner, der som et princip altid bestræber at overgå partnerens positive forventninger.
  2. Skabe langvarige kunderelationer.
  3. Fremtræde som en udfordrende, inspirerende og socialt orienteret arbejdsplads med respekt for forskelligheder.
  4. Være i en konstant kompetencemæssig og teknologisk udvikling og vækst.
  5. Skabe gode økonomiske resultater for vore kunder, leverandører og vor egen virksomhed.

Vores historie